top of page
Kerstcadeau persoonlijk
Olijfhouten borreltray als eindejaarsgeschenk
Olijfhouten serveerplank graveren
Kerstpakket samenstellen BijBou
Kerstpakket lokaal laten maken
Eindejaarsgeschenken met een verhaal

Cadeau en Kerstpakketten, wij maken er een feestje van! 

Bij Bou maakt al jaren prachtige cadeau- en kerstpakketten. 
Wij weten als geen ander hoe fijn het is om precies dát cadeau samen te stellen wat uw klanten, contacten of medewerkers prettig vinden om te ontvangen

Eigenlijk zijn wij een soort Cadeau-makelaar; We leveren geen kant en klaar pakket wat u bij diverse aanbieders kunt vinden, maar gaan met u om de tafel zitten om te kijken wat voor moois wij kunnen samenstellen aan de hand van uw wensen en budget. 
Zo zijn er door de jaren heen vele pakketten gemaakt voor verjaardagen van personeel, jubileumfeesten, relatiegeschenken en als eindejaarscadeau.  
 
Bijvoorbeeld: Wij verzorgen al jaren de verjaardagspakketten voor een bedrijf. We zorgen dat iedere medewerker op zijn verjaardag een mooi cadeau ontvangt. Elk jaar heeft zijn eigen thema. Dit kan variëren van een 'Bak je eigen verjaardagstaart pakket’ of een gegraveerde waterfles met diverse biologische siropen, een gegraveerde powerbank tot een gepersonaliseerde, duurzame notebook van Bambook.  
Rond Sinterklaas zorgen we dat medewerkers van een bedrijf allemaal een speculaaspop ontvangen in de vorm van het gebouw waarin ze werken, of vervaardigen en graveren we een klein plankje wat we vullen met chocoladenoten. 

 

U kunt bij ons langskomen om uw wensen door te nemen.  Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om via de digitale weg elkaar te spreken. U kunt er van uit gaan dat wij ons uiterste best doen om van uw cadeau een feestje te maken.  Kwaliteit, persoonlijk contact en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

 

Wilt u echt alles uit handen geven, dan is het ook mogelijk dat wij de pakketten voor u (laten) bezorgen. Ook het verzorgen van een bijpassende kaart of attentie is zeker mogelijk. 

 

U kunt contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Een bericht achterlaten via het contactformulier kan natuurlijk ook, wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

 

Onderstaande foto's ter inspiratie.

Los kerspakket inhoud
bottom of page