top of page
BIJ-stempel-lokaal.png
PhotoRoom_20230516_203336.png

Al bijna 10 jaar lang maken we met veel plezier stempels op maat.  Met onze lasergraveermachine laseren we in hoge kwaliteit stempels uit ecologisch rubber. Deze stempels worden op hoge resolutie gemaakt voor een mooie detailweergave.


Laat een stempel maken van uw eigen logo, afbeelding of tekst. Of kies eenmooi ontwerp uit de webshop als cadeau voor de meester of juf. Heeft u meerdere stempels nodig voor een bepaald project, of wilt u advies over een te maken stempel? Wij denken graag met u mee.

Door de jaren heen zijn diverse ontwerpen, door ons gemaakt, gebruikt voor geboortekaartjes of huwelijksartikelen.
Druk je stempel en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die je vindt bij Stempelfun.

Home-stempels-1.png

Vaak gestelde vragen

Hoe worden de stempels gemaakt?
Bij Stempelfun worden de stempels gemaakt met één van onze vier lasergraveermachines. Wij maken onze stempels met ecologisch rubber. Dit laseren we uit en plakken het daarna op foam van een paar mm dik. Dit samen komt op mooi afgewerkt stempelhout.


Welke soorten stempels maakt Stempelfun?
Wij leveren stempelhout in 3 soorten: rond stempelhout, rechthoekig stempelhout en wiegenstempels. De ronde stempels zijn te verkrijgen van 1,5 tot 7 cm. Alle afwijkende maten of grotere ronde stempels worden op vierkant stempelhout of een wiegenstempel geplakt. De rechthoekige en vierkante stempels maken we  van 2x2 cm tot 8x8 cm.  De wiegenstempels maken we vanaf 8x9 cm  t/m 20x 25 cm. De afmetingen die bij de stempels staan, is de afmeting van het hout. Het is mogelijk om de stempels hierop precies op maat, of kleiner te maken.

 
Hoe bepaal ik de maat van mijn stempel?
Vaak vinden mensen het lastig om een juiste maat voor hun stempel te bepalen. Ik adviseer dan om het bestand een aantal keer uit te printen of uit te tekenen in diverse formaten. Leg het eens op een label of tasje en bekijk zo wat  de mooiste verhoudingen zijn.

Zit er inkt bij mijn be
stelde stempel?
Er wordt standaard geen stempelkussen bij de bestelde stempel geleverd. Deze inktkussens kunt u erbij bestellen. Wij verkopen diverse soorten inkt die toepasbaar zijn voor papier, hout, leer, porselein  en glas. We verwijzen u voor meer informatie naar de pagina op deze site. Daar vind u ook uitleg over het gebruik van inktkussens bij grote stempels.

Hoe bestel ik een stempel op de juiste manier?
U bestelt uw stempel via de webshop. Voor dat u bestelt kijkt u goed of het bestand voldoet aan onderstaande eisen. Mocht dit niet zo zijn, of u twijfelt, neem dan eerst via de mail of het contactformulier contact met ons op.
Kies de stempelmaat en soort die u nodig heeft. Als u deze heeft bestelt, stuurt u ons via de mail, met vermelding van uw ordernummer, een bestand wat aan de volgende eisen moet voldoen:

 

  • Het bestand wordt aangeleverd in  .AI / .EPS / .PDF / .JPG / .PNG / .TIFF .

  • Lever het bestand aan in een zo hoog mogelijke resolutie. Het bestand mag niet kleiner zijn dan 200 kb of 300 dpi (als u een jpg of png stuurt)

  • Het bestand wordt, zo mogelijk, aangeleverd in zwart wit.


Wat verder belangrijk is:

  • Geef het aan wanneer de maat van uw stempel moet afwijken van het hout. (dus kleiner moet zijn)

  • Stempels worden in negatief gemaakt. Let op, dit hoeft u niet in uw ontwerp aan te passen, dat doen wij zelf.

  • Ondersteuning bij opmaak en kleine aanpassingen zijn gratis. 


Ik heb geen bestand, kan ik toch een stempel bestellen?
Dat kan zeker. We kunnen een stempel voor u ontwerpen. Mail ons even, dan vertellen we u hoe dat werkt. 

Wat is de levertijd van stempels?
Alle stempels die op dinsdag voor 12 uur besteld worden, gaan diezelfde week voor vrijdagmiddag op de post.

Ik heb met spoed een stempel nodig.
Neem contact met ons op via de mail of het contactformulier. We gaan kijken hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ik heb meerdere stempels nodig.
Neem contact met ons op via de mail of het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook altijd. We kunnen een passende offerte op maat maken. Bij hele grote hoeveelheden kunnen we de prijs bijvoorbeeld laag houden door het stempelhout van triplex te maken. We denken graag met u mee.

Image by Glen Carrie
rechthoekig vierkant  rond
klein  middel  groot
zwart  rood  groen  blauw
bottom of page