top of page
BIJ-worshop-ju.png

"Do more of what makes you happy!"
Bij Stempelfun kun je diverse soorten workshops en kinderfeestjes boeken. Deze worden gegeven in onze werkplaats aan de La Reylaan in Zeist waar je te midden van het groen kunt genieten van een paar creatieve uren.


Hieronder vind je informatie over de te geven activiteiten. Voor alle workshops geldt een minimum van 5 personen.


Wil je meer informatie of een afspraak maken, of heb je vragen over het geven van workshops voor grotere groepen of op locatie, mail me dan op info@stempelfun.nl.


Je kunt me ook bereiken op 06-41710153.
Houd social media in de gaten voor actuele aanbiedingen en leuke voorbeelden en filmpjes van de gemaakte producten van deze pagina.

Ook verkopen wij diverse DIY pakketten om thuis creatief aan de slag te gaan.

Home-alg-4.png

Workshop Houtbranden €30 - €35.

Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

We gaan aan de slag met een houtbrander. Zoek je eigen borrelplank uit bij ons en maak hem precies zoals jij hem hebben wilt. Ik leg je de beginselen van het houtbranden uit en heb een flinke stapel voorbeelden klaar liggen om op je plank te  branden.
Zit je vol met eigen ideeën? Ook daar nemen we ruim de tijd voor, zodat je met een plank , geheel naar jouw wensen, naar huis gaat.
Wil je iets uitgebreider te werk gaan? Kies dan voor het branden van een eiken ruwe plank. Deze schuur je zelf op, bevestigt er een leren handvat aan en zet hem nadien in de olie zodat hij foodsafe wordt.

Workshop Stempels maken €22.50 - €27.50.

Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

Gutsen, misschien ken je het nog wel van de basisschool. Dat doe je ook bij het maken van stempels. Echter gebruiken wij geen stug lino materiaal, maar softlino. Ik leg je uit hoe je op een handige manier je ontwerp op het rubber krijgt en hoe je daarna te werk gaat
met de gutsmesjes zodat je aan het eind van de workshop je eigen stempel kan stempelen op mooi papier.
Ik laat je diverse voorbeelden zien waardoor je geinspireerd kan raken om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je thuis al je eigen ontwerp voorbereiden of voorbeelden meenemen van wat jij leuk vindt. 

Basisworkshop Blockprinten in 3 avonden.

In drie avonden leer je de basisbeginselen van blockprinten en ga je aan de slag met je eigen ontwerpen die je maakt met je zelf gemaakte linostempels op papier en stof.
Binnenkort volgt hier meer info.

Workshop Paper & Books €20.

Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

Word jij ook zo blij van mooi papier? Wij wel. Stapels Flow paperboeken, mooi Italiaans papier van Carta Pura, mallen, stempels, mooi touw en allerlei andere materialen vullen tijdens deze workshop de tafel. Het ligt allemaal binnen handbereik om creatief mee aan de slag te maken. 
Je leert hoe je eenvoudig, maar mooi, zelf een boekje kunt inbinden, hoe je onze houten mallen gebruikt bij het maken van mooie enveloppen. En misschien maak je van de restjes papier die je gebruikte nog even een mooie slinger.
We hopen je na deze workshop naar huis te sturen met een hoofd vol nieuwe ideeën om bezig te zijn met papier.  

Workshop Needlepunch 'Amy Oxford punch' - kussen of knuffel maken, 2 momenten van 2 uur - €60. Vanaf 5 personen.

Omdat je wat langer tijd nodig hebt om je creatie te maken, kiezen we er voor om dit op te splitsen in twee workshopmomenten. Tussen deze worskhops door kun je thuis evt verder gaan, mocht je dat willen. 
Je kiest voor dit project voor het maken van een kussen of een knuffel. Samen doorlopen we het hele proces. Het wordt een werkstuk wat gezien mag worden, dus we werken tijdens deze worskhop met robuuste, grove materialen;  dik en stevig garen, jute en een naald nummer 10.
We gebruiken de punchnaalden van Amy Oxford. Als je met een punchnaald van Amy Oxford gewerkt hebt, wil je niet anders meer. Deze naald ligt lekker stevig in de hand en is te gebruiken met dikke garen.
De materialen zijn steviger en je werk wordt daardoor wat robuuster.
Deze workshop is ook goed te doen vanaf 10 jaar oud.

Workshop Bloemen tekenen met Andy Warhol €27.50.

Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

Andy Warhol bedacht een manier om een lijntekening te kopieëren door twee soorten papier te gebruiken: Glad, niet absorberend papier waarop hij de tekening overtrok en deze nadien vast maakte aan absorberend papier en zo stukje voor stukje liet overvloeien. 
Met deze techniek zijn de mooiste schilderingen te maken. We gaan aan de slag met foto's van de boeketten van Judith Slagter.  Deze trekken we over met kroontjespen en oostindische inkt, waarna we deze beetje bij beetje overzetten op mooi papier.  Nadat dit gedroogd is, gaan we met aquarelverf verder om het af te maken. 
En wil je er en touch of gold aan toevoegen?  Ook dat is mogelijk. Je zult merken dat je op een heerlijke relaxende manier aan het tekenen en verven bent. Een aanrader voor een ieder die tijdens een workshop ook wil relaxen.