top of page
BIJ-worshop-ju.png

"Do more of what makes you happy!"
Bij Stempelfun kun je diverse soorten workshops en kinderfeestjes boeken. Deze worden gegeven in onze werkplaats aan de La Reylaan in Zeist waar je te midden van het groen kunt genieten van een paar creatieve uren.


Hieronder vind je informatie over de te geven activiteiten. Voor alle workshops geldt een minimum van 5 personen.  Ook staan er een aantal workshops gepland waar je je individueel voor kunt opgeven.


Wil je meer informatie of een afspraak maken, of heb je vragen over het geven van workshops voor grotere groepen of op locatie, mail me dan op info@bijbou.nl.

Je kunt me ook bereiken op 06-41710153.

 

Houd social media in de gaten voor actuele aanbiedingen en leuke voorbeelden en filmpjes van de gemaakte producten van deze pagina.

Ook verkopen wij diverse DIY pakketten om thuis creatief aan de slag te gaan.

Home-alg-4.png

Workshop Cyanotype - Blauwdrukken €32.50

Ongeveer 2,5 uur en vanaf 5 personen.

Kom een workshop Cyanotype volgen!

Tijdens deze workshop  kan iedereen kennis maken en zelf verder experimenteren met een analoge fotografische techniek uit de 19e eeuw: Cyanotype.

Maak blauwdrukken van je eigen foto’s, tekeningen, planten of voorwerpen die je zelf van een compositie voorziet.

 

Tijdens de workshop Cyanotype mag je zoveel afdrukken maken als je wil, waarmee je het proces leert kennen en meteen resultaat ziet van verdere experimenten.  Alle benodigdheden zullen aanwezig zijn.

Workshop Houtbranden €30 - €35.
Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

We gaan aan de slag met een houtbrander. Zoek je eigen borrelplank uit bij ons en maak hem precies zoals jij hem hebben wilt. Ik leg je de beginselen van het houtbranden uit en heb een flinke stapel voorbeelden klaar liggen om op je plank te  branden.
Zit je vol met eigen ideeën? Ook daar nemen we ruim de tijd voor, zodat je met een plank , geheel naar jouw wensen, naar huis gaat.
Wil je iets uitgebreider te werk gaan? Kies dan voor het branden van een eiken ruwe plank. Deze schuur je zelf op, bevestigt er een leren handvat aan en zet hem nadien in de olie zodat hij foodsafe wordt.

Workshop Stempels maken €22.50 - €27.50.

Ongeveer 2 uur en vanaf 5 personen.

Gutsen, misschien ken je het nog wel van de basisschool. Dat doe je ook bij het maken van stempels. Echter gebruiken wij geen stug lino materiaal, maar softlino. Ik leg je uit hoe je op een handige manier je ontwerp op het rubber krijgt en hoe je daarna te werk gaat
met de gutsmesjes zodat je aan het eind van de workshop je eigen stempel kan stempelen op mooi papier.
Ik laat je diverse voorbeelden zien waardoor je geinspireerd kan raken om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je thuis al je eigen ontwerp voorbereiden of voorbeelden meenemen van wat jij leuk vindt. 

Workshop Needlepunch 'Amy Oxford punch' - kussen of knuffel maken, 2 momenten van 2 uur - €60. Vanaf 5 personen.

Omdat je wat langer tijd nodig hebt om je creatie te maken, kiezen we er voor om dit op te splitsen in twee workshopmomenten. Tussen deze worskhops door kun je thuis evt verder gaan, mocht je dat willen. 
Je kiest voor dit project voor het maken van een kussen of een knuffel. Samen doorlopen we het hele proces. Het wordt een werkstuk wat gezien mag worden, dus we werken tijdens deze worskhop met
robuuste, grove materialen;  dik en stevig garen, jute en een naald nummer 10.
We gebruiken de punchnaalden van Amy Oxford. Als je met een punchnaald van Amy Oxford gewerkt hebt, wil je niet anders meer. Deze naald ligt lekker stevig in de hand en is te gebruiken met dikke garen.
De materialen zijn steviger en je werk wordt daardoor wat robuuster.
Deze workshop is ook goed te doen vanaf 10 jaar oud.